Quorngryta
Quorngryta 4 port
1 lök
1 påse quornbitar
1 stor burk svamp (champinjoner eller kantareller)
1 grönsaksbuljongtärning
soja
senap
vitlökspulver
peppar
1 dl matl.grädde eller creme fraiche
majzenamjöl
Fräs hackad lök i olja, Häll i svamp, quornbitar och vatten så det täcker. Ha i en buljongtärning, soja, senap, vitlökspulver och matl.grädde. Låt puttra en stund. Red av med majzenamjöl, smaka av om det behövs mer soja eller senap, krydda med peppar. Servera med ris, sallad och lingsonsylt.
1 lök
1 påse quornbitar
1 stor burk svamp (champinjoner eller kantareller)
1 grönsaksbuljongtärning
soja
senap
vitlökspulver
peppar
1 dl matl.grädde eller creme fraiche
majzenamjöl
Fräs hackad lök i olja, Häll i svamp, quornbitar och vatten så det täcker. Ha i en buljongtärning, soja, senap, vitlökspulver och matl.grädde. Låt puttra en stund. Red av med majzenamjöl, smaka av om det behövs mer soja eller senap, krydda med peppar. Servera med ris, sallad och lingsonsylt.
Kommentarer
Trackback