Quornfileér med potatis och örtsås

Enkelt och gott, smakar husmanskost :)

Quornfileér med potatis och örtsås
Skala och koka ca 2 potatisar per person
Marinera 2 quronfileér per person i en marinad gjord av: vitlök, soja, flytande honung, vitlökspeppar, torkad rosmarin och olja. Låt gärna marinera flera timmar eller över en natt.
När potaisarna börjar bli klara så förväll en broccolibukett  i bitar, stek eller grilla quornfileérna.
Värm Keldas örtsås, ca 1 dl per person.

Servera quornfileérna med kokt potatis, broccoli, sås och lingsonsylt om ni vill (jag ville eg ha gelé men det hade jag inte hemma)


image34


Kommentarer
Postat av: lisa

det är verkligen gott med lite vegetarisk husmanskost ibland. quornbullar och potatis med sås är annars min söndagsfavvo.

2008-05-17 @ 21:48:31
Postat av: viola

ja det är så himla gott, särskilt om man gör potatismos, mm

2008-05-21 @ 21:30:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0