Quornfileér med potatis och örtsås
Enkelt och gott, smakar husmanskost :)
Quornfileér med potatis och örtsås
Skala och koka ca 2 potatisar per person
Marinera 2 quronfileér per person i en marinad gjord av: vitlök, soja, flytande honung, vitlökspeppar, torkad rosmarin och olja. Låt gärna marinera flera timmar eller över en natt.
När potaisarna börjar bli klara så förväll en broccolibukett i bitar, stek eller grilla quornfileérna.
Värm Keldas örtsås, ca 1 dl per person.
Servera quornfileérna med kokt potatis, broccoli, sås och lingsonsylt om ni vill (jag ville eg ha gelé men det hade jag inte hemma)

Quornfileér med potatis och örtsås
Skala och koka ca 2 potatisar per person
Marinera 2 quronfileér per person i en marinad gjord av: vitlök, soja, flytande honung, vitlökspeppar, torkad rosmarin och olja. Låt gärna marinera flera timmar eller över en natt.
När potaisarna börjar bli klara så förväll en broccolibukett i bitar, stek eller grilla quornfileérna.
Värm Keldas örtsås, ca 1 dl per person.
Servera quornfileérna med kokt potatis, broccoli, sås och lingsonsylt om ni vill (jag ville eg ha gelé men det hade jag inte hemma)

Kommentarer
Postat av: lisa
det är verkligen gott med lite vegetarisk husmanskost ibland. quornbullar och potatis med sås är annars min söndagsfavvo.
Postat av: viola
ja det är så himla gott, särskilt om man gör potatismos, mm
Trackback