Vegetarisk kålpudding

Gjorde vegetarisk kålpudding för första gången i veckan. Det var både lätt och supergott! Jag kokade även egen lingonsylt till, mums!
 
Vegetarisk kålpudding
Strimla ett stort vitkålshuvud och förväll någon minut i kokande vatten. Låt rinna av och stek lite i taget i smör tills det får lite färg. Krydda med salt och pappar och häll över lite sirap. Bred ut hälften av kålen i en stor ugnsform. Fräs en finhackad lök tills den blivit mjuk och fått lite färg. Blanda med två paket
Vegefärs, krydda med salt och pappar. Bred ut färsen över kålen. Bred ut resten av kålen ovanpå och grädda i 200 grader tills färsen är genomstekt och kålen fått lite färg.

Servera med potatis, brunsås och lingonsylt.


Vegetarisk kålpudding med potatis, brunsås och lingsonsylt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0