Pasta med kantareller och quornbitar
Idag blev det en gammal favorit till middag: Pasta med kantareller och quornbitar.
Pasta med kantareller och quornbitar 4-5 port
Koka 500 g fulkornspasta, gärna spagetti eller tagiatelle. Fräs en finhackad lök och 1 - 2 pressade vitlöksklyftor i smör eller olja. Lägg i en burk avrunna kantareller (eller färska om det finns) och låt dem fräsa med ett tag. Rör sedan ner en burk Creme bonjour cusine vitlök och örtsmak och en påse quornbitar. Späd med mjöl till en bra konsistens. Salta och peppra. Låt småputtra en stund, späd med mer mjölk om det blir för tjockt. När pastan är klar, blanda ihop såsen och pastan. Servera med en god sallad med lite rostade solrosfrön och citronolivolja på.
Smaklig måltid!
Pasta med kantareller och quornbitar 4-5 port
Koka 500 g fulkornspasta, gärna spagetti eller tagiatelle. Fräs en finhackad lök och 1 - 2 pressade vitlöksklyftor i smör eller olja. Lägg i en burk avrunna kantareller (eller färska om det finns) och låt dem fräsa med ett tag. Rör sedan ner en burk Creme bonjour cusine vitlök och örtsmak och en påse quornbitar. Späd med mjöl till en bra konsistens. Salta och peppra. Låt småputtra en stund, späd med mer mjölk om det blir för tjockt. När pastan är klar, blanda ihop såsen och pastan. Servera med en god sallad med lite rostade solrosfrön och citronolivolja på.
Smaklig måltid!
Kommentarer
Postat av: carro
fasiken vad gott d ser ut - vill oxå ha! kan inte du bli min personliga kock? d här är en blogg jag kommer följa noga. ;)
Postat av: ette
den där minns jag allt, det blev faktiskt en av tommys favoriter. dock med bacon. tommy du vet, den militanta köttätaren.. haha!
Trackback