Quinoasallad
Quionoasallad 4 port recept från tidningen Topphälsa
5 dl kokt quinoa
1 gul lök
1 zucchini
15 svarta oliver
8 soltorkade tomater i olja
100 g färsk parmesan, hyvlad
1 msk olivolja
bladpersilja
salt & svartpeppar
Skala och hacka löken, skär zucchinin i bitar. Fräs i en stekpanna i olivolja. Tillsätt quinoan, soltarkade tomater i bitar, lite av oljan från tomaterna, bladpersilja, oliver och riven parmesan. Smaka av med salt och peppar.
Jag tänkte servera med grillade quornfileér som jag först marinerar i citronolivolja, vitlök och persillade krydda.
Servera quinoasalladen med quornfileér och tomatsalsa
5 dl kokt quinoa
1 gul lök
1 zucchini
15 svarta oliver
8 soltorkade tomater i olja
100 g färsk parmesan, hyvlad
1 msk olivolja
bladpersilja
salt & svartpeppar
Skala och hacka löken, skär zucchinin i bitar. Fräs i en stekpanna i olivolja. Tillsätt quinoan, soltarkade tomater i bitar, lite av oljan från tomaterna, bladpersilja, oliver och riven parmesan. Smaka av med salt och peppar.
Jag tänkte servera med grillade quornfileér som jag först marinerar i citronolivolja, vitlök och persillade krydda.
Servera quinoasalladen med quornfileér och tomatsalsa
Kommentarer
Postat av: Anonym
quinoasallad är bland det bästa jag vet! jag gjorde en jättestor för nån vecka sen och åt det i flera dagar, bara fyllde på basen med färskvaror vart efter... hehe. variation är överskattat..
Postat av: lisa
den ville visst inte publicera mitt namn, det var alltså från miiiig LIIISA. så du vet. =)
Postat av: viola
ja det är super att ha hemma i kylen så åker man inte dit på snabbmat när man e superhungrig
/ viola som ätit på max tre ggr på fyra dagar....
Trackback