Morotsbiffar med gratinerad blomkål
De här morotsbiffarna är en gammal favorit som jag då och då gör en dubbel sats av och fryser in. Perfekt att ta fram och tina i micron till snabb middag.
I veckan serverade jag dem med gratinerad blomkål och sockerärter. Gratinerad blomkål gör du genom att dela ett blomkålshuvud i mindre bitar., Förväll i några minuter i saltat vatten. Gör en vit grundsås och rör ner riven västerbottenost. Krydda med salt och peppar. Häll blomkålen i en ugnsform och täck med såsen. Strö över lite paprikapulver för fin färg. Gratinera i 200 grader någhra minuter tills såsen fått lite färg.
Morotsbiffar med gratinerad blomkål
I veckan serverade jag dem med gratinerad blomkål och sockerärter. Gratinerad blomkål gör du genom att dela ett blomkålshuvud i mindre bitar., Förväll i några minuter i saltat vatten. Gör en vit grundsås och rör ner riven västerbottenost. Krydda med salt och peppar. Häll blomkålen i en ugnsform och täck med såsen. Strö över lite paprikapulver för fin färg. Gratinera i 200 grader någhra minuter tills såsen fått lite färg.
Morotsbiffar med gratinerad blomkål
Kommentarer
Trackback