Fiskbiffar

Otroligt goda och frächa blev dessa fiskbiffar.

Fiskbiffar
400 g sej (eller annan vit fisk)
250 g lax
1 ägg
½ röd chili
2 chalottenlökar
1 knippa timjan
saft + skal från 1 lime
salt & peppar

Mixa fisken till färs, blanda ner 1 ägg, finhackad chili och lök. Krydda med timjan, salt, peppar och limeskal + saft.
Forma till biffar med blöta händer, stek i smör ett par minuter på varje sida. De är klara när det känns lite "stabbiga"

Servera med kokt potatis eller potatismos, grönsaker och skirat smör alt en kall sås


Fiskbiffar med kokt potatis, broccoli och skirat smör

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0