Vitkålsallad med blodapelsin
På min Ica finns det diverse oljor och vinäger som man får tappa upp själv i flaskor. Där hittade jag denna supergoda balsamvinäger med smak av blodapelsin. Annars borde det finnas en liknande sort i någon delikatessbutik.
En enkel vitkålsallad blev så mycket godare med denna balsamvinäger.
Vitkålsallad med blodapelsin
Strimla vikålen med en osthyvel eller i maskin.
Blanda en vinegrett med 1 del balsamvinäger med blodapelsinsmak 2 delar rapsolja och krydda med italiensk salladskrydda, örtsalt och svart peppar.
Blanda dressingen med vitkålen och låt stå en stund innan servering.
Vitkålsallad med blodapelsin
En enkel vitkålsallad blev så mycket godare med denna balsamvinäger.
Vitkålsallad med blodapelsin
Strimla vikålen med en osthyvel eller i maskin.
Blanda en vinegrett med 1 del balsamvinäger med blodapelsinsmak 2 delar rapsolja och krydda med italiensk salladskrydda, örtsalt och svart peppar.
Blanda dressingen med vitkålen och låt stå en stund innan servering.
Vitkålsallad med blodapelsin
Kommentarer
Postat av: ette
vitkålssallad har vi haft dille på här hemma dom senaste veckorna.. :) den där balsamvinägerna lät ju riktigt smaskig..
Postat av: viola
det är ju bästa grönsaken, håller länge och går att göra massor med den!
Trackback