Ugnsrostade grönsaker med chevre och honung

Ugnsrostade grönsaker är alltid lika gott, lite lyxigare blir det om man har chevre och honung på. Blandar man i en burk bönor så kan man äta grönsakerna som ensamrätt. annars är det gott att ha grönsakerna som tillbehör till tex biffar.

Ugnsrostade grönsaker med chevre och honung
Skala och dela potatis, kålrot, palsternacka och morot i klyftor. Skölj och låt rinna av innan man lägger dem i en ugnsform och ringlar över olja, gärna med vitlök och örtsmak. Laga i ugnen tills de börjar bli mjuka, då tillsätter man en bit squach delade i bitar, en lök i klyftor samt finhackad vitlök. Krydda med salt, peppar och timjan. Tillaga tills grönsakerna är färdiga och har fått färg. Då blandar man ner en burk bönor samt skivar över chevreost. Kör i ugnen en stund till så osten smälter, ta ut och ringla över flytande honung.


Ugnsrostade grönsaker med chevre och honung


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0