Pasta med feta och ruccola

Perfekt snabb och mumsig mysmat, till exempel till fredagskvällen.

Pasta med feta och ruccola 4 port
Rosta pinjenötter i en torr stekpanna. Koka 4 port spagetti. Finhacka och fräs 1 charlottenlök i lite olja, tillsätt 1 burk creme fraiche. Puttra upp och krydda med salt och peppar. Smula ner en bit god fetost, ett par nävar ruccola och några soltorkade tomater i strimlor. Låt bli varmt och tillsätt till sist ett gäng körsbärstomater i halvor samt spagettin.
Lägg upp och trö över pinjenötter.




Pasta med feta och ruccola


Kommentarer
Postat av: Caroline

smarrebarr

2010-01-27 @ 11:15:19
URL: http://novaochneo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0