Taboulle med kikärtsbiffar och myntasås

Jag skulle försöka mig på att fritera kikärtsbiffarna så det blev falafel... gick sådär, de bara ramlade sönder, så resten stekte jag som vanliga biffar.


Taboulle med kikärtsbiffar och myntasås
Koka 4 port fullkornscouscous.
Finhacka 2 tomater och ½ purjolök.
Blanda couscousen med tomaterna och purjolöken, blanda ner mycket finhackad persilja, ½ dl oliver, saften av 1 citron, samt 1 msk olivolja. Krydda med salt och peppar.
Servera med kikärtsbiffar (men jag uteslöt morötter denna ggr) och turkisk yoghurt smaksatt med vitlök och mynta.



Taboulle med kikärtsbiffar och myntasås


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0