Bulgursallad med lila blomkål

Den lila blomkålen blir finast rå i sallader, men man koka den också men då bleknar färgen något.

Bulgursallad med lila blomkål
Koka 4 port hel bulgur enl. paketet.
Dela ett litet lila blomkålshuvud i mindre bitar och skölj.
Strimla 15 soltorkade tomater.
Dela 2 tomater i bitar.
Blanda den kokta bulguren med grönaskerna och en burk inlagd fetaost (ta med en del av oljan också. Blanda även ner lite vit balsamvinäger och smaka av med peppar.

Servera med
kikärtsbiffar och ajvaryoghurt

Ajvaryoghurt
Blanda 1 dl ajvar relich med 2 dl turkisk yoghurt, smaka av med flingsalt och svartpeppar.




Bulgursallad med lila blomkål, kikärtsbiffar och ajvaryoghurt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0